Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

 

(Szilveszteri SMS) Az új évben legyen részed minden szépben: szexben hétszer minden héten. De légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd az óévet! B.U.É.K!

 

Szilveszteri SMS) Ma divatosak a kis autók, és a kis mobiltelefonok is. De eljön az idő, amikor divat lesz a kis fütyi is, és te akkor nagy vagány leszel! Sok szerencsét 2008-ra!

 

(Szilveszteri SMS) Kopaszodó fejed ne gyötörjék gondok, fonják át nyakad fehér női combok, boruljon szemedre a pina bőre, s hiányzó hajadat pótolja a szőre!

 

(Szilveszteri SMS) Járd a vadászösvényt serényen, fegyvered használd keményen. Puskád hegyét tedd sok nemes vadra és még vagy 50 évig ne kelljen Viagra! B.U.É.K!

 

(Szilveszteri SMS)
Itt a szilveszter, vége az évnek,
Kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek!
Hopp, itt egy kismalac, rálépett egy kekszre,
Vedd rá még az asszonyt idén egy kis szexre!


 

"A sex játszma, fegyver, élvezet, játék, megszállottság, megvilágosodás, veszteség, remény"

 

"...Megismerni csak akkor tudlak, ha részt veszek benned, ha belülről éllek meg. Ha nemcsak látlak és tudok rólad, de érezlek is - ha "én" minden idegszálammal megtapasztalom milyen "te"-nek lenni. Ezt nem lehet kívülről, csakis belülről. A megismerés a "jártál bennem" - "jártam benned" kölcsönös élménye. Ismerem a titkos utcáidat, lelkedet és tested rezdüléseit, érzékenységed, magányodat, vadságodat vagy félelmedet - azt, hogy mersz-e szeretni egyáltalán. Tudsz-e adni s elfogadni? - most derül ki valójában. Mert amit adsz, most azt magadból adod. A titkaid adod - amit féltesz, amit rejtesz, azt adod - és azt fogadod el tőlem is."

 

„Ha már nagyon nagy lánggal él a szenvedély, akkor jöhet a szex, hogy befejezze a táncot, de soha nem az övé az első lépés.”

 

"És akkor a testek megtanulnak a lélek nyelvén beszélni, és
ez a szex, ez az, odaadhatok annak a férfinak, aki
visszaadta a lelkem, bár ő még nem tudja, milyen sokat
jelent nekem. Ezt kérte tőlem , és meg is fogja kapni. Azt akarom, hogy nagyon boldog legyen."

 

"Szeretkezni egy nővel, és együtt aludni vele, más és más szenvedély, nem pusztán különbözőek, de ellentétesek is. A szerelem nem a párzás vágyában (mely vágy korlátlan számú nőre irányul), hanem az együttalvás egyetlen személyére korlátozott vágyában nyilvánul meg."

 

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."

 

„Szeretőm vagy, Engem a világ így szeret,
Várod azt, hogy megérintselek,
Mert remegni vágysz, és ellentmondani,
De a tested szerelmet készül vallani.”
 
 

„A szex olyan, mint a havazás: Nem lehet tudni, hogy hány centis lesz és hogy meddig tart...”

 

„Ne tétovázz a szexről beszélgetni a gyerekeiddel. Egy csomó mindent tanulhatsz tőlük.”

 

"Hallgatom szavaid, simogatnak, álmaim mögé bújnak, érzem rezgéseid... és szinte észrevétlen ébred testünk... az esőtől ruhánk ránktapad, gőzölög bőrünk melegétől minden perc... halkan súgod fülembe vágyad, hogy kívánsz, itt és most akarsz... szád izzó vasként fonódik feltárulkozó nyakamra... láthatatlan bélyegével pecsételve. Szavaid már elvarázsoltak, megsimogattak, életre hívták szunnyadó vágyam..., s most ajkaid érintése felszította a bennem nyugvó parazsat. Lassan lángolni kezd mindenem... kezem arcodhoz érintem, simogatom, lágyan cirógatom. Arcom hajad borzolja, ujjaimmal táncolnak a szálak. Szád finoman mozdul, siklik pontról, pontra.. új és egyre újabb meglepetést okozva bőrömnek. Nyelved segíti kalandozását, vállaimon csúszik érzékiséged. Halkan nyögöm a semmibe, kívánlak... míg csókolsz, kezed tétován útnak indul... kutatva hajlataim, lágyan furakszik átnedvesedett blúzom alá. Az esőtől tapad minden, selymes ujjaid sziluettje kitekint az anyagon át... bőröd melege felitatja nedvességem, siklik minden mozdulat."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

besz8@freemail.hu

(Tulajdonos, 2008.04.30 18:08)

FIGYELEM!!! 18 év alatt nem ajánlott a bejegyzés!!!