Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


„A világ legegészségesebb dolga a születésnap. Minél több van belőle egy embernek, annál tovább él.”

 

„Szeretném most a fejemet bátran felemelni, Szívem teljes melegével a szemedbe nézni! Megígérni eztán mindent igaz hittel ismét, S, ha miattam gördül könnyed, jóval letörölném!”

 

Kép "Onnan tudod, hogy megöregedtél, hogy a gyertyák már többe kerülnek, mint maga a torta."

 

„Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Pár órára a könnyeket felejtsd el, hidd el mindenki téged ünnepel!”

 

18 éves lettél, eddig bilin ücsörögtél. Kívánom, ne is kelj fel onnan ezen a napon, nehogy a buli piája a gatyádon hagyjon nyomot! Boldog születésnapot!

 

„Ha én írhatnám sorsod könyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét,oly széppé írnám, mint egy tündéri álom, a legboldogabb Te lennél ezen a világon! Boldog születésnapot kívánok!”

 

"Isten éltessen sokáig, pénzben járjál bokáig. Búbánatot sose lássál, s akit szeretsz azzal háljál!"

 Kép

Nem kívánok egyéb átkot, egyél meg egy hekto mákot. Minden nap csak 1-1 szemet, addíg élj míg meg nem eszed! Boldog Szülinapot!

 

"Örömmel értesítelek, hogy belépést nyertél a magyar férfiak klubjába, hogy immár betöltötted a 18. életévedet. Egy ilyen jóképű klubtagnak jár egy elektronikus cuppanós puszi egy boldog születésnapos üzenet mellé. Cupp!"

 

„Kívánom, hogy életednek Úgy folyjanak napjai, Mint a tiszta kis pataknak Vígan lejtő habjai!”

 

Süssön mindig rád a nap, legyen egészség, szerencse Veled! Isten éltessen oly sokáig, mint szeretnéd, és szeresd az életet!

 

"Felvirrad a hajnal, nézd milyen szép reggel, köszöntünk ma téged sok-sok szeretettel. Fogadd el szívünk köszöntő szavát, hogy veled ünnepelhessük születésed napját. Adjon a jó Isten erőt, egészséget néked!"

 

"Születésnapodon, nem kívánunk egyebet, csendes lépteidet kísérje szeretet. Szívedben béke, lelkedben nyugalom, légy nagyon boldog ezen a szép napon. Szívünk szeret ezt ne feledd, a legtöbb mit adhatunk; A családi szeretet."

 

 

"A nap az égen is Neked ragyog, Hisz ma van a születésnapod. Rövid ez a pár sor, de benne van a lényeg, Senki sem szeret úgy, mint mi szeretünk téged!"

 

 

Kép

 

"Azt kívánjuk mindnyájan e szép napon, Ragyogjon rád napfény, legyél boldog nagyon. Szíved sose féljen, bánat sose érjen, Minden utadon szerencse kísérjen."

 

"Legyen egészséged, tudjál boldog lenni, és a szívedet soha ne bántsa meg senki! Születésnapod is legyen örömnek napja, kívánjuk, hogy a sors ezeket megadja!"

 

Megint egy nappal öregebb lettél, A mosásban egy kicsit összementél, De ne izgulj, jön még télre tavasz, Ennyi éves is csak egy évig maradsz!

 

Isten éltessen sokáig, míg a Balaton ki nem szárad bokáig! Míg egy szál haj lesz a fejeden! De legalább 100 évig! Boldog születésnapot kívánok!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

dombóvár hunyadi j.-tér 41

(rajczi viki, 2010.11.14 10:36)

Emlékül,hogy emlékezz,
Hogyha az emlékem,
Már csak emlék lesz.